-
Bereiding:
- Het vlees bestrooien met peper en zout,
- Verhit een braadpan met dikke bodem en laat de margarine uit bruisen,
- Bak het vlees aan alle kanten bruin,
- Voeg de tomatenpuree toe,
- Voeg de azijn, laurier, kruidnagels, jeneverbessen en peperkoek toe,
- Blus af met de rode wijn en bouillon,
- Laat het vlees op laag vuur zo'n 3,5 - 4 uur sudderen en zorg dat het vlees onder het vocht staat. Eventueel wat water toevoegen.
-
Ingrediënten:
- 1 kg. runderhachevlees,
- 2 grote uien,
- 250 cc droge rode wijn,
- 250 cc runderbouillon,
- Scheut azijn,
- 3 laurierblaadjes,
- 2 kruidnagels,
- 4 jeneverbessen,
- Takje tijm,
- 200 gram margarine,
- 1 sneetje peperkoek,
- 1 eetlepel tomatenpuree,
- Peper en zout.