Bruschetta
-
Bereiding:
- Rooster of grill de sneetjes brood goudbruin,
- Wrijf de sneetjes in met het mengsel:
- Knoflook persen of fijn schaven,
- Basilicum fijnsnijden,
- Tomaten fijnsnijden,
- Zout en peper naar smaak,
- Balsamicoazijn toevoegen,
- Olijfolie toevoegen en alles goed mengen,
- Beleg het brood met tomatenmengsel.
- Het kan koud gegeten worden maar even terug onder grill is ook lekker!
Ingrediënten:
- Sneetjes (stok)brood, b.v. 8 stuks
- 2 teentjes Knoflook,
- 4 rijpe Vleestomaten,
- Scheut Olijfolie,
- 1 theelepel Balsamico azijn,
- Een handje verse Basilicumblaadjes,
- Zout en peper naar smaak
- Recept voor 4 personen ongeveer
- b.v. als voorgerecht of
- als borrelhapje (kleinere sneetjes brood)