Bruschetta

  • Bereiding:

  • Rooster of grill de sneetjes brood goudbruin,
  • Wrijf de sneetjes in met het mengsel:
    • Knoflook persen of fijn schaven,
    • Basilicum fijnsnijden,
    • Tomaten fijnsnijden,
    • Zout en peper naar smaak,
    • Balsamicoazijn toevoegen,
    • Olijfolie toevoegen en alles goed mengen,
  • Beleg het brood met tomatenmengsel.
  • Het kan koud gegeten worden maar even terug onder grill is ook lekker!

Ingrediënten:

  • Sneetjes (stok)brood, b.v. 8 stuks
  • 2 teentjes Knoflook,
  • 4 rijpe Vleestomaten,
  • Scheut Olijfolie,
  • 1 theelepel Balsamico azijn,
  • Een handje verse Basilicumblaadjes,
  • Zout en peper naar smaak 
  • Recept voor 4 personen ongeveer
    • b.v. als voorgerecht of
    • als borrelhapje (kleinere sneetjes brood)